وبلاگ روشنایی، نورپردازی، لوازم برقی و الکترونیکی

۲ مطلب در دی ۱۳۹۵ ثبت شده است

هزینه 1000 میلیاردی چاپ و ارسال قبوض برق/ تجمیع قبوض آب و برق نشدنی است

سال گذشته معاون سابق هماهنگی و نظارت بر خدمات مشترکان شرکت مادرتخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) از مشترکان برق درخواست کرده بود: بهای برق خود را به‌صورت الکترونیکی پرداخت کنند چراکه هزینه زیادی به توانیر تحمیل کرده است.
 
محمدجواد شریفی با بیان آنکه قرائت، محاسبه، نگهداری و توزیع هر قبض برق در هر دوره بیش از 600 تومان هزینه دربر دارد، گفته بود: هم اکنون بیش از 30 میلیون مشترک برق داریم که با توسعه سامانه پرداخت الکترونیکی قبوض برق افزون‌بر کاهش هزینه، از نظر زیست‌محیطی و کاهش قطع انبوهی از درختان برای تولید کاغذ موثر است.

در همین راستا سال گذشته طرحی با عنوان تجمیع قبوض آب و برق مطرح شد که تاکنون به نتیجه بی‌نتیجه مانده بود، اما در آخرین صحبت‌های قائم مقام وزیر نیرو اجرایی شدن این طرح به‌طور کل منتفی اعلام شد.

ستار محمودی با بیان این‌که تجمیع قبوض آب و برق به دلیل ماهیت‌های متفاوت این دو حوزه امکان‌پذیر نخواهد بود، اظهار کرد: برخی مولفه‌ها در قبوض آب و برق وجود دارد که نمی‌توان طرح یکسان‌سازی را نیز در قبوض اجرایی کرد.

وی با اشاره به آیتم‌های موجود در قبوض آب و برق، اظهار کرد: یکی از آیتم‌ها که برای مردم سوال ایجاد می‌کند تبصره است که باید در خصوص این آیتم توضیح داد گاهی در شورای شهر و روستاها برای انجام کارهای خاص آیتمی به عنوان تبصره می‌آید که پول این قسمت به طور کامل به حساب دیگری برای اجرای همان طرح منتقل می‌شود.

قائم مقام وزیر نیرو ادامه داد: با توجه به این‌که این آیتم تبصره ممکن است در شهر تهران در قبوض مشترکان وجود داشته باشد اما در شهرستان‌ها این آیتم نباشد و یا این‌که پس از اتمام این تبصره، تبصره دیگری جایگزین شود، لذا به دلیل متغیر بودن امکان آسان‌سازی قبوض آب و برق وجود ندارد.

محمودی با بیان این که تعیین آیتم‌های قبوض آب و برق با برنامه‌ریزی‌های مختلفی صورت گرفته است، تصریح کرد: تمامی آیتم‌ها و هزینه‌های در نظر گرفته شده شفاف و واضح است و هیچ‌گونه مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

به گفته وی، به‌طور مثال براساس مصوبه دولت باید ۱۵ تومان به ازای هر مترمکعب به منظور تامین آب روستاها از مشترکان اخذ شود.


منبع: برق نیوز

۲۱ دی ۹۵ ، ۱۳:۵۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روشانیکس روشنایی

تمدید مهلت ثبت نام کارگاه تخصصی دو روزه نیروگاه های تولید پراکنده

مهلت ثبت نام در کارگاه آموزشی تخصصی طراحی و اتصال نیروگاه های تولید پراکنده تمدید شد.

این کارگاه دو روزه با هدف آشنایی با نحوه اتصال نیروگاههای تولید پراکنده (مولدهای مقیاس کوچک) گازسوز، بادی و خورشیدی در تاریخ های ۲۹ و ۳۰ دی ماه در تهران برگزار می شود.

در این کراگاه ابتدا ضمن مروری بر انواع روشهای ممکن برای اتصال نیروگاههای مذکور، نحوه انتخاب مناسب ترین گزینه از نظر فنی و اقتصادی تشریح خواهد شد. سپس مطالعات موردنیاز جهت تهیه طرح اتصال به شبکه مطابق با الزامات شرکت توانیر و چگونگی برآورد کردن خواسته ­های شرکت­های برق ذیربط (شرکت توزیع یا برق منطقه­ ای) توضیح داده می ­شود.

به منظور کاربردی کردن مطالب بیان شده یک نمونه طرح اتصال مورد تایید ارائه شده و با توجه به روند رو به رشد نیروگاههای بادی و نیروگاههای خورشیدی فتوولتاییک، الزامات اتصال این نیروگاهها به شبکه و چالشهای خاص آنها مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

این گردهمایی تخصصی فرصت مناسبی است تا فعالان بخش خصوصی و دولتی نیز با یکدیگر آشنا شده و ارتباط نزدیک تری برقرار نمایند.

موضوعات پنل های مختلف:

  • مروری بر انواع نیروگاههای تولید پراکنده و روشهای اتصال آنها به شبکه برق
  • امکان سنجی اولیه برای تعیین نوع اتصال به شبکه با توجه به قدرت نامی نیروگاه، محدودیت های شبکه ، الزامات استانداردها و دستورالعمل ابلاغی
  • مطالعات پخش بار، اتصال کوتاه، مطالعات دینامیکی وهارمونیکی و نحوه استفاده از نتایج آنها
  • مطالعات سیستم زمین، حفاظت، هماهنگی حفاظتی و تجهیزات مورد نیاز
  • نحوه تهیه گزارش طرح اتصال به شبکه و معرفی یک نمونه طرح و انتخاب مناسب ترین گزینه از نظر فنی و اقتصادی
  • ضوابط اتصال نیروگاههای بادی به شبکه برق وچالشهای آن
  • ضوابط اتصال نیروگاههای خورشیدی فتوولتاییک به شبکه برق و چالشهای آن

برای ثبت نام و شرکت در این گردهمایی تخصصی می توانید به آدرس www.ir-dg.com مراجعه کرده و یا از لینک زیر وارد سایت سمینار شوید.

شرکت لیدوما پارس پارت و معیارتوسعه نیرو به صورت مشترک این سمینار را برگزار می کنند.

سوابق علمی و اجرایی ارائه کننده سمینار:
این سمینار توسط دکتر منصور رفیعی استاد دانشگاه شهیدبهشتی (پردیس فنی عباسپور) و مدیر تیم تهیه کننده دستورالعمل (استاندارد) اتصال به شبکه نیروگاههای تولید پراکنده (مولدهای مقیاس کوچک) ایران بوده و تاکنون سابقه مشاوره فنی، اجرایی و اتصال نیروگاه مقیاس کوچک متعددی در ایران را برعهده داشته است برگزار می شود.

دکتر رفیعی عضو هیئت رئیسه کمیته تولید پراکنده برق سندیکای صنعت برق ایران و در زمینه اخذ مجوزها و عقد قرارداد خرید تضمینی مولدهای مقیاس کوچک و همچنین طراحی و نظارت بر اجرا، تست و راه اندازی مولدهای مقیاس کوچک با و بدون تولید همزمان برق، حرارت و برودت فعالیت های گسترده ای داشته است.

وی سابقه طولانی در ارائه خدمات مشاوره به بخشهای مختلف شرکت توانیر و وزارت نیرو داشته و سابقه تدریس دوره­ های بلند مدت در سطوح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین سابقه تدریس دوره های کوتاه مدت تخصصی را بر عهده داشته است.

امکان اسپانسرینگ این گردهمایی تخصصی برای شرکت های فعال در این زمینه فراهم شده است.

پیش بینی می شود بیش از ۲۰۰ نفر از فعالان، سرمایه گذاران، مشاوران، پیمانکاران و علاقمندان به این حوزه تخصصی در این سمینار حضور داشته باشند که در نوع خود و برای یک گردهمایی کاملا تخصصی قابل توجه است.

برای کسب اطلاعات بیشت به وب سایت سمینار ir-dg.com مراجعه کرده و یا با شماره تلفن های 02166122939 و 02166568296 و 09195958407 تماس بگیرید.
۲۱ دی ۹۵ ، ۱۳:۴۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
روشانیکس روشنایی